Clean Energy

Door te kiezen voor een laadpas van Clean Energy kun je niet alleen in Groningen en Drenthe laden, maar op alle laadpalen in Nederland en op wel 100.000 plaatsen in heel Europa.

Wie zijn wij?

Clean Energy is een groene energiemaatschappij die aan particulieren, zzp’ers, mkb’ers en grootzakelijke klanten levert. De stroomvoorziening is honderd procent duurzaam. De gaslevering is gecompenseerd door een bijdrage per klant aan natuurorganisaties, waarbij het uitgangspunt is dat de natuurorganisaties natuur in Nederland herstellen of beschermen of CO2-vermindering in Nederland bevorderen. Clean Energy is onderdeel van de Holthausen Groep, die zich onder meer richt op het plaatsen van waterstoftankstations en de ombouw van (diesel)voertuigen naar waterstofvoertuigen.

Waarom moet je voor ons kiezen (wat bieden we)?

Clean Energy levert enkel in Nederland opgewekte groene stroom aan de laadpalen in Groningen en Drenthe en doet dit tegen een zeer scherp tarief.

Wat zijn de kosten?

De kosten per kWh zijn € 0,309554 cent (inclusief overheidsheffingen). Daarnaast zijn de kosten per laadbeurt € 0,3025 cent (inclusief btw). 

Als je bij een laadpaal buiten de provincies Groningen en Drenthe laadt, dan betaal je het lokale tarief. Clean Energy draagt deze kosten een-op-een af. De kosten kun je vinden op de site van onze partner Fluctis.

De kosten per laadbeurt blijven € 0,3025 cent (inclusief btw).

Hoe vraag je een laadpas aan en waar vind je meer info?

  • Informatie over het aanvragen van een laadpas vind je op de site van Clean Energy;
  • Een laadpas aanvragen kan ook via de site.